Thursday, 13 December 2012

pErJaLAnAn ItU......


perjalanan mereka bermula tanggal 29/11/2012...di mana mereka datang dari pelbagai negeri...dari negeri dibawah bayu sehingga ke selatan tanah air.. tiada jarak dn masa yg boleh di lepaskan...namun mereka berani untuk menghadapi cabaran sebagai student english intensive program selama 2 bulan....fuh...siapa yang mampu untu menghadapinya...bagi mereka yang datang dari sabah dan sarawak....kos srta kerinduan amat tinngi bgi mereka...demi mencapai satu kejayaan dalam hidup mereka perlu jua melepaskan sesuatu yang mereka sayang....

merekalah adik2 saya serta menti saya ketika saya menjadi mentor untuk program ini....dengan kerjasama mereka berjaya membentuk satu kumpulan yang diberi nama "AURORA SYNERGY"...nice an nama nie...tgok lah sape mentornya...huhuhuhu.... 

perjalanan itu telah membawa mereka untuk mengenal dan mencari apa yang terpendam dalam diri mereka...mungkin setelah persahabatn yang diterima...mereka berjaya untuk membentuk pasukan yang kuat...kerana mereka telah memenangi banyak pertandingan pada masa "ICE BREAKING CONCERT"
mungkin sedikit kekusutan dan sedikit kapayahan menjadikan aku jua turut bersabar dan menjadikan mereka lebih kuat dari pasukan yang lain....dengan theme yang diberi "INTEGRATION"....mereka berjaya membentuk satu kerjasama yang begitu menakjubkan....

buat adik2 akak...ini hanyalah sedikit pengorbanan yang perlu dilakukan...jgan pernah give up terlalu awal kerana kita masih belum mencuba lagi....dan "CONGRATULATION"....akak ucapkan buat kamu semua...

 ada pulak yang menyibuk....hahahah...nak enter frame je....pape pun xpe...akak xmarah.... 
 nilah...4 orang hero saya yang berasal dari sabah, sarawak and kelantan....cute k???
semoga...pengenalan mereka hingga ke akhir....
cantik an heroin2 saya...terima kasih kerana terima akak sebgai mentor korang yang pling sporting...hahahah... 
tetap dalam kenangan...."TAHNIAH"...sekali lagi....

Monday, 10 December 2012

nak tau nie sape???
nama dia jasrin and he will present at our concert... for (intensive bahasa inggeris)...
actually he would sing a song... how could this happen to me...enjoy...
maybe xberapa ok video ni...hihihi...
harap2... dia akan membuat org lain lebh terpukau....

video